KellyKeeton dot Com v3.0 reverse engineering life

8Mar/050

[movie] CatWoman

ok, lets start off this one with the good points. Good – $imdb(catwoman) hasa very good glossy comic book feel to it. The color and camera look cool. and HalleBerry really looked good in the film and took on a very different look from Bond andX2.

thats where the good stuff ends. This movie sucked, the CGI was horrible the storywas pathetic and there were more obvious continuitymistakes in this movie then i have seen in a while. then there are things like.All of the sudden halle is out side on a ledge chasing a cat, then some cop comesin busts down the door to save her then ends up at the office she works at to askher on a date. This is like spiderman redone by an amateur. I cant say enough badabout this film the fight scenes look way too CGI and the whole feel of the movieis off. this movie gets a one star from me. I didnt shut it off but i would neverwatch it again.

Filed under: Movies No Comments
8Mar/050

Could not access CDO.Message Object – or Fun with SMTP

so i was noticing that comments back to the blog were not getting emailed any more.People were commenting and getting a error message back from my web script. Afterchecking the event log for the application i found that i was getting a CDO.Messageerror. After some googeling i found this site (includedfor some troubleshooting issues that are handy) and i eventually realised that mypoor smtp relay box had up and died. So the issue was easy to fix. I jsut reroutedthe smtp to my exchange server and not my crappy little utility server that was nowdead.

Now this started a new issue, i have hotmail as my primary .com email for all issuesrelated to this and other .coms. i noticed that i still was not getting any emailsto my hotmail account from dasblog. so after some hacking on the smtp service to ensurethat all routing would be allowed from the anon asp worker service

in fact the email from .net to hotmail delivery was instant, but i cant send any emailto hotmail from my domain via OWA/Exchange. this was pissing me off. ok now what. i broke down and sent a question up to experts-exchange googlewas no help at this point since there are a lot of keywords that were jsut givingme crap.

well all turns out that it was just hotmail that was blocking my domain. So addingit to the whitelist fixed it. Stupid hotmail.

Filed under: Nerd No Comments