Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition) by Herbjørg Wassmo,Paula Stevens

By Herbjørg Wassmo,Paula Stevens

Elf jaar is Benjamin als hij getuige is van een moord: Dina, zijn moeder, schiet haar geliefde dood. Vanaf dat second wordt de jongen achtervolgd door de vraag of een getuige ook schuldig is. Als hij later in Tromsø en als pupil medicijnen in Kopenhagen kennismaakt met de liefde, merkt hij dat hij in alle vrouwen die hij ontmoet op zoek is naar zijn moeder.

Show description

Read or Download Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Additional resources for Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.97 of 5 – based on 35 votes