Business informatiemanagement en BiSL in de praktijk (Best by Remko van der Pols

By Remko van der Pols

Dit boek heeft als doelstelling handvatten te geven voor de inrichting en uitvoering van enterprise informatiemanagement. Het maakt hiervoor gebruik van eenvoudige

modellen waarin praktijkervaringen en praktijksituaties een plaats kunnen krijgen. Om dit te illustreren zijn er vele voorbeelden opgenomen, alle virtueel maar wel gebaseerd op concrete praktijksituaties.

Anders gezegd, dit boek:

Biedt praktische informatie over het framework BiSL

Is gebaseerd op praktijkervaringen bij onder andere Nederlandse Politie en het

Ministerie van Defensie

Bevat een schat aan direct toepasbare informatie

Kortom, eindelijk een boek met handvatten voor de inrichting van de vraagkant in een organisatie.

Show description

Read Online or Download Business informatiemanagement en BiSL in de praktijk (Best practice) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra info for Business informatiemanagement en BiSL in de praktijk (Best practice) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.91 of 5 – based on 15 votes