Chop Chop (Dutch Edition) by Simon Wroe,Ton Heuvelmans

By Simon Wroe,Ton Heuvelmans

Wroe beschrijft de ‘onderwereld’ van een restaurantkeuken met veel humor, bravoure en de nodige opgewekte schuttingtaal. – The ny Times

Heerlijke roman over een helse keuken

Door geldnood gedreven neemt Monocle, een gesjeesde pupil, dienst als keukenhulp bij eating place The Swan in Camden. Zijn hoge verwachtingen en zachte handen worden al snel vermorzeld onder het sadistische regime van chef-kok Bob. Na veel afzien lijkt Monocle door zijn louche collega’s geaccepteerd te worden. Maar achter de gevel van het eating place gaat een duister geheim schuil.

Show description

Read Online or Download Chop Chop (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de most sensible beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra info for Chop Chop (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.83 of 5 – based on 41 votes