De omgekeerde grip (Dutch Edition) by Arnoud Vermei

By Arnoud Vermei

Het werk speelt zich steeds meer buiten het blikveld van de leidinggevende af en is specialistisch. Jij bent eindverantwoordelijk maar de execs moeten het doen. Wat doe je als de prestaties achterblijven? Ingrijpen of zelf op laten lossen? Doorpakken of de koers bijstellen? Strakker controleren of juist meer ruimte bieden?

Senior supervisor Ben wordt in deze businessroman geconfronteerd met de plotselinge uitval van één van zijn managers. Juist op het second dat er een vernietigend intern rapport over deze afdeling verschijnt. Ben besluit daarom het staff tijdelijk zelf aan te sturen. Tot zijn ergernis blijven de resultaten uit. Hoe kan het dat zijn beproefde aanpak hier niet werkt? Waarom komt het staff tegen hem in opstand terwijl hij juist probeert te helpen?

In een pakkend verhaal maak je kennis met 'Commitment established Management'. Een praktische en effectieve methode om de functionality van pros en groups in een snel veranderende organisatie te verbeteren. Ontdek én ervaar hoe je grip houdt door vertrouwen te geven en dedication te vragen. De omgekeerde grip zal je visie op leiderschap ingrijpend veranderen.

'Met dit boek voegt Arnoud Vermei het woord bij de daad. Op zijn geheel eigen wijze heeft hij opgeschreven wat ik hem nu ruim 20 jaar in de praktijk zie waarmaken: presteren op foundation van dedication en vertrouwen. Een belangrijk boek voor leiders en execs op elk niveau in de organisatie. Lees het.'
Bert Ferwerda, leader Human assets Officer KPMG

'De omgekeerde grip is een helder geschreven en overtuigend boek. Het verhaal is zo geloofwaardig
dat je er als supervisor het liefst vandaag nog mee aan de slag gaat.'
Mirelle Pennings, Directeur Grootbedrijf Rabobank

Over de auteur
Arnoud Vermei (1961) is oprichter van internet functionality en faciliteert groups met ambitie om nog beter te worden. Human functionality know-how (HPT) vormt het vertrekpunt voor een methode van faciliteren waarin een concreet resultaat het doel is, vertrouwen de randvoorwaarde en dedication het middel. Vermei publiceerde eerder in functionality development, hét vakblad op het gebied van HPT. Hij is voormalig triatleet en inmiddels verslingerd aan golf.

Show description

Read or Download De omgekeerde grip (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Additional resources for De omgekeerde grip (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.58 of 5 – based on 22 votes