Eerste hulp bij nieuw organiseren (Dutch Edition) by Ben Kuiken

By Ben Kuiken

internet als de gemiddelde westerse mens zijn de meeste westerse organisaties niet echt healthy. Ze bewegen te weinig, eten te veel en hebben geen duidelijk doel in het leven. Daardoor worden ze ingehaald door snelle internetjongens, in de steek gelaten door veeleisende klanten of komen ze in de problemen als de overheid de geldkraan dichtdraait.

Heeft jouw organisatie ook gezondheidsklachten? Kies dan voor nieuw organiseren. Dat is niet de volgende hype, maar terug naar wat de bedoeling was once: naar goede zorg, goed onderwijs, een goed product en een innige band met de klant.

In dit boek maak je kennis met radicale maar beproefde treatments voor nieuw organiseren. Ontdek voor wie of wat je het allemaal doet, en hoe je dat moet organiseren.

Nieuw organiseren helpt je om een nieuwe begin te maken en je organisatie toekomstproof te maken. Profiteer van alle ideeën en voorbeelden in dit boek en bedenk vervolgens je eigen aanpak, wish organiseren is een werkwoord.

Ben Kuiken is auteur en aanjager van nieuworganiseren.nu. Ben studeerde filosofie, werkte als hoofdredacteur van administration workforce en schreef vijf boeken over administration en organiseren, waaronder 'De laatste manager'.

Show description

Read Online or Download Eerste hulp bij nieuw organiseren (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de most sensible beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra info for Eerste hulp bij nieuw organiseren (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.57 of 5 – based on 33 votes