EHBK Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen (Dutch Edition) by Sofie Vanderoost,Emma Thyssen,Stefanie Faveere

By Sofie Vanderoost,Emma Thyssen,Stefanie Faveere

Kusje erop! Eerste Hulp Bij kleine Kinderen Kinderen hebben een additional gave om hun (groot)ouder, oppas of juf te narrow af te zijn. Een buil, een schaafwond, een wespensteek... komen in elk gezin voor. Tijd voor een cursus Eerste Hulp Bij kleine Kinderen, een uniek boek over eerste hulp bij kinderen van zero tot eight. Van banale kwaaltjes of kleine ongelukjes tot levensbedreigende situaties: wanneer moet je een arts inschakelen, hoe plak je een pleister op die moeilijke plek, hoe reanimeer je een child, enz. Een onmisbaar naslagwerk voor elk gezin, crèche of college! - Duidelijke illustraties - Handige icoontjes - Herkenbare mama-verhalen

Show description

Read or Download EHBK Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra info for EHBK Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.42 of 5 – based on 49 votes