Feedback is een cadeautje (Dutch Edition) by Douglas Stone,Sheila Heen,Willem van Paassen

By Douglas Stone,Sheila Heen,Willem van Paassen

Eigenlijk is het leven een grote feedback-sessie: elke dag krijgen we (vaak ongevraagd) advies en kritiek van vrienden, familie, collegas, klanten, bazen, leraren, artsen en huisdieren. We weten dat het goed is om naar feed- again te luisteren en er iets mee te doen, maar we leggen het vaak naast ons neer of herkennen het uberhaupt niet.

Feedback is een cadeautje is het eerste boek dat focust op het ontvangen van suggestions. De auteurs laten zien hoe je jezelf kunt trainen om uit elke situatie nuttige suggestions te halen. Ze leggen uit waarom veel suggestions die je krijgt onduidelijk is en waarom het toch belangrijk is om hier een goede les uit te trekken. Ze houden ons op humorvolle wijze een spiegel voor door te laten zien hoe we suggestions vaak moedwillig negeren, bijvoorbeeld door te vinden dat de ander `geen recht van spreken heeft, of dat het `anders gebracht had moeten worden.

Of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, in een group opereert of een relatie of een gezin hebt: dit boek biedt alle instrumenten om jezelf te ontwikkelen en om je zelfkennis te vergroten. Kortom, wacht niet op die perfecte mentor maar leer luisteren naar wat het leven je te vertellen heeft.

Show description

Read or Download Feedback is een cadeautje (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Additional info for Feedback is een cadeautje (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.28 of 5 – based on 36 votes