Guichelheil (Dutch Edition) by Huub van der Lubbe

By Huub van der Lubbe

Als zanger van de Nederlandse rockgroep De Dijk én als dichter heeft Huub van der Lubbe al jaren een grote schare fanatics. Treffend en herkenbaar weet hij steeds weer gebeurtenissen, gevoelens en observaties in woorden te vangen.

Guichelheil bevat alle liedteksten sinds Geregeld leven (2003), een twintigtal nieuwe verzen en diversified vertalingen. Een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van deze muzikant en dichter pur sang.

Show description

Read Online or Download Guichelheil (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de most sensible beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra resources for Guichelheil (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.56 of 5 – based on 7 votes