HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition) by Leen Dendievel

By Leen Dendievel

Op een bepaald second in het leven krijgt iedereen ermee te maken: vreselijke hartenpijn. Je wordt verliefd, je denkt dat je de guy of vrouw van je leven bent tegengekomen en plotseling verdwijnt hij of zij uit je leven. Van de ene dag op de andere eet je niet meer, slaap je niet goed, sluit je je op, ga je te veel drinken, lig je liever in een bolletje op de grond dan in je mattress en staat het huilen je nader dan het lachen. En vooral: je hart doet zeer.
Maar kan dat wel? Kan een hart pijn doen? En hoe kan het dat een persoon zo'n leegte kan achterlaten en jou zoveel pijn kan bezorgen dat je denkt dat je gaat sterven?
In challenging doorbreekt Leen Dendievel het taboe dat er nog steeds hangt rond liefdesverdriet. Ze neemt je mee op een journey door het land der liefde, van de roze naar de donderwolk. Ze bekijkt het emotionele en het fysieke element van een gebroken hart en beantwoordt wat je altijd al wilde weten: kan je sterven aan een gebroken hart?

Show description

Read Online or Download HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra resources for HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.54 of 5 – based on 11 votes