HET ENGELENBOEK (Dutch Edition) by Mohammed S. Nasrullah

By Mohammed S. Nasrullah

Mohammed S. Nasrullah (1943) werd geboren in Nickerie, Suriname. Hij heeft in Nederland informatie- en communicatietechnologie gestudeerd aan de TU Delft en vervulde een functie als diplomaat bij de NAVO in Brussel. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen.

In zijn debuut "Het Engelenboek” vertelt hij dat de islam een godsdienst is van vrede, orde en gezagsverhoudingen. Heden ten dage worden in het westen helaas stemmen gehoord die mensen moeten doen geloven dat de huidige terroristische activiteiten inspiratie vinden in de Koran. In dit boek laat hij zien dat deze veronderstelling van sommigen geheel misplaatst is.
Hij draagt dit boek op aan alle mensen die dromen van een gelukkige en rechtvaardige wereld.

Show description

Read or Download HET ENGELENBOEK (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Additional resources for HET ENGELENBOEK (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.12 of 5 – based on 24 votes