Italiaans voor dummies (Dutch Edition) by Francesca Romana Onofri

By Francesca Romana Onofri

Spreek Italiaans, voel je Italiaans!

Alle ins en outs van de Italiaanse taal en cultuur

Met deze geweldige gids leer je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Of je nu scholar of toerist bent of gewoon de beginselen van het Italiaans wilt oppikken; dit boek heeft voor ieder wat wils.

En niet alleen de taal komt aan bod, ook de Italiaanse cultuur is niet vergeten. Je leest over de beste Italiaanse motion pictures en boeken, wat voor cadeautje je meeneemt als je ergens te eten wordt gevraagd en waarom Italianen zo dol zijn op zonnebrillen.

Ga dus snel aan de slag met deze geheel herziene versie van Italiaans voor Dummies en geniet van `la dolce vita!

Show description

Read Online or Download Italiaans voor dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de top beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Additional info for Italiaans voor dummies (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.99 of 5 – based on 25 votes