Neymar (Dutch Edition) by Luca Caioli,Pieter van der Drift

By Luca Caioli,Pieter van der Drift

Op achttienjarige leeftijd debuteerde Neymar in het Braziliaanse elftal. Al snel werd duidelijk dat males hier met een supertalent te maken had. Neymar is een baltovenaar pur sang, die met zijn trucjes zijn tegenstanders telkens weer verbijsterd achterlaat. En dus used to be het slechts een kwestie van tijd tot een Europese topclub hem over zou halen om naar het oude continent te komen. Voor een recordbedrag van ninety miljoen euro maakte de Braziliaanse sterspeler de overstap naar Barcelona. Luca Caioli trok naar Brazilië om te spreken met Neymars vrienden, familie, medespelers en tegenstanders. Dit is het verhaal van het grootste Braziliaanse voetbaltalent sinds Pelé.

Show description

Read Online or Download Neymar (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Massa (Dutch Edition)

Massa is een gedreven roman over een jonge vrouw in de greep van het grote geld. Een kroniek over verzet en verval, en over de onvermoede krachten die de wereld doen draaien, van het krakende Europa tot het blinkende Hongkong. Joost Vandecasteele schreef een visionair boek over nu en binnenkort, waarin de fictie de wereld overneemt.

Zand erover (Dutch Edition)

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlielandwil ze genieten van de rust en de natuur. Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten.

De herboren moordenaar (Dutch Edition)

In de most sensible beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon, onderhandelaar van de Deense politie, undercover de gevangenis in gestuurd.

Extra info for Neymar (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.53 of 5 – based on 50 votes